Valitse kalastusalue

Myyjä suomeksi
Myyjä по русски

Kalastusalueet » Ruokolahti

Lupa oikeuttaa kuuteen (6) vapaan/vieheeseen per vene lupakartan osoittamalla vesialueella. Luvalla voi heitto- ja perhokalastaa sekä vetouistella myös moottorilla. Uusi kalastuslaki- ja asetus on tuonnut uusia sääntöjä vetouisteluun Haapavedelle - rauhoitetut kalalajit- ja kannat, kalojen pyyntimitat, saaliskiintiöt ja kalojen vapauttamiset. Tarkempaa tietoa löydät ko. asioista tiedostosta kalastussääntöhaapavesi. Tuotetiedot löydät tuoteita likkaamalla. Tutustu ennen kuin lähdet kalalle!


Pyydysmerkeistä on luovuttu. Pyydyksissä tulee olla pyydyksen asettajan nimi ja yhteystiedot (KL 48 §).


Jos täytät ostotapahtuman yhteydessä edellisen vuoden/kerran (päivä/viikkoluvat) saalistiedot, saat alennuksen lupamaksuihin. Tiedot ovat tärkeitä, kun seurataan sekä kalakantojen kehitystä että istutusten onnistumista.


Ruokolahden kalastusalue tarjoaa Haapavedelle mahdollisuuden kalastaa ja ravustaa noin 1.000 ha kokoisella vesialueella. Kalastajat voivat lunastaa verkko-, katiska, iskukoukku-, tuulastus- ja ravustuslupia lupakartan (Ruokolahti_kartta) osoittamalle vesialueelle.


Haapavedelle myytävien lupien myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Ravintola Alppimaja). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen vieheluvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.


Merkitse pyydyksesi oikein: Merkitse-pyydyksesi-oikein.pdf


Kartta, kalastusalue: Ruokolahti_kartta.pdf


Kartta, vieheluvat: Haapavedenviehelupaalue.png


Kalastusmääräykset: https://kalastusrajoitus.fi/#/kalastusrajoitus


Kalastusluvat:

 Iskukoukkulupa

Hinta: 20.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Katiskalupa

Hinta: 4.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Rapumertalupa

Hinta: 3.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Verkkolupa

Hinta: 6.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, 1 vrk

Hinta: 10.00 € / 1 vrk

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, 7 vrk

Hinta: 20.00 € / 7 vrk

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, kalenterivuosi

Hinta: 50.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl:
Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla
© Etelä-Karjalan Kalatalouskeskus ry