Valitse kalastusalue

Myyjä suomeksi
Myyjä по русски

Kalastusalueet » Pien-Saimaa

Kalastusalueen viehelupa (henkilökohtainen) oikeuttaa kalastamaan heitto- ja perhovälineillä sekä vetouistelemaan lupakartan osoittamalla vesialueella. Luvalla voi heitto- ja perhokalastaa sekä vetouistella myös moottorilla. Lupa ei sisällä vapa- tai vieherajoituksia.  Uusi kalastuslaki- ja asetus on tuonnut uusia sääntöjä vetouisteluun Läntiselle Pien - Saimaalle - rauhoitetut kalalajit- ja kannat, kalojen pyyntimitat ja kalojen vapauttamiset. Tarkempaa tietoa löydät ko. asioista tiedostosta kalastussääntölps. Tutustu ennen kuin lähdet kalalle!


Jos täytät ostotapahtuman yhteydessä edellisen vuoden/kerran (päivä/viikkoluvat) saalistiedot, saat alennuksen lupamaksuihin. Tiedot ovat tärkeitä, kun seurataan sekä kalakantojen kehitystä että istutusten onnistumista. Tietoja Pien - Saimaan viehekalastuksen yksikkösaaliista vuodesta 2014 alkaen voit käydä katsomassa kohdasta saalistiedot.


Lappeenrannan kalavedet tarjoavat mahdollisuuden kalastaa noin 2.000 ha kokoisella vesialueella Suninsen-, Piiluvan-, Mikonsaaren- ja Niemisenselillä. Kalastajat voivat lunastaa verkko-, katiska, iskukoukku-, tuulastus- ja ravustuslupia lupakartan osoittamalle vesialueelle. Tarkempaa tietoa löydät ko.asioista tiedostosta kalastussääntöLprkalavedet.


Pyydyksiin tulee merkitä pyydyksen asettajan nimi ja yhteystiedot (puhelinnumero). Kalastusoikeutta osoittavat pyydysmerkit eivät ole käytössä (KL 48 § 3 mom.).


Läntisen Pien - Saimaan  kalastusalueen luvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Koskimies). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen luvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.


Pien-Saimaan kalastusalueen vieheluvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Koskimies). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen vieheluvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan. Varaudu kuitenkin pyydettäessä osoittamaan kalastusoikeutesi tositteella maksetusta kalastuksen hoitomaksusta, vesialueen omistajan luvasta ja/tai Suur-Saimaan vieheluvasta. Tosite voi olla sähköinen (puhelin) tai paperitosite.


Merkitse pyydyksesi oikein: Merkitse-pyydyksesi-oikein.pdf


Kartta, Lpr kalavedet: kalastusääntöLprkalavedet.pdf


Kartta, Pien-Saimaan viehelupa: Vieheluvat_Läntinen_Pien-Saimaa_kartta.pdf


Kalastusmääräykset : https://kalastusrajoitus.fi/#/kalastusrajoitus


Saalistiedot Pien-Saimaan viehelupa: kuvayksikkösaalisviehepiensaimaa2014alkaen.pdf


Kalastusluvat:

 Iskukoukkulupa

Hinta: 10.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Katiskalupa

Hinta: 5.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Pitkäsiimalupa

Hinta: 10.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Rapumertalupa

Hinta: 5.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Tuulastuslupa

Hinta: 10.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Verkkolupa

Hinta: 10.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, 1 vrk

Hinta: 7.00 € / 1 vrk

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, 7 vrk

Hinta: 20.00 € / 7 vrk

Alkaen:
Kpl: Viehelupa, kalenterivuosi

Hinta: 40.00 € / Kalenterivuosi

Alkaen:
Kpl:
Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla
© Etelä-Karjalan Kalatalouskeskus ry