Kalastusalueet » Parikkala-Saari

Kalastusalueen viehelupa (henkilökohtainen) oikeuttaa kalastamaan heitto- ja perhovälineillä sekä vetouistelemaan lupakartan osoittamalla vesialueella. Luvalla voi heitto- ja perhokalastaa sekä vetouistella myös moottorilla. Lupa ei sisällä vapa- tai vieherajoituksia.  Uusi kalastuslaki- ja asetus on tuonnut uusia sääntöjä vetouisteluun Parikkala - Saari  kalastusalueelle - rauhoitetut kalalajit- ja kannat, kalojen pyyntimitat ja kalojen vapauttamiset. Tarkempaa tietoa löydät ko. asioista tiedostosta kalastussääntöpsu. Tutustu ennen kuin lähdet kalalle!

Jos täytät ostotapahtuman yhteydessä edellisen vuoden/kerran (päivä/viikkoluvat) saalistiedot, saat alennuksen lupamaksuihin. Tiedot ovat tärkeitä, kun seurataan sekä kalakantojen kehitystä että istutusten onnistumista.Tietoja Simpelejärven viehekalastuksen yksikkösaaliista vuodesta 2014 alkaen voit käydä katsomassa kohdasta saalistiedot.

Parikkala - Saari kalastusalueen luvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Jussi, Simpeleen Urheilu). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen luvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.

Kartta, kalastusalue: PARIKKALA-SAARI YHTEISLUPA-ALUE.pdf

Kalastusmääräykset: https://kalastusrajoitus.fi/#/kalastusrajoitus

Saalistiedot: Yksikkösaalisviehsimpele.pdf


LuvatHintaAlkaenKpl
Viehelupa, 1 vrk15.00 € / 1 vrk
Viehelupa, 7 vrk30.00 € / 7 vrk
Viehelupa, kalenterivuosi60.00 € / Kalenterivuosi

Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla

« Takaisin etusivulle