Kalastusalueet » Pien-Saimaa

Kartta, kalastusalue: kalastusääntöLprkalavedet.pdf
Kartta, vieheluvat:     Vieheluvat_Läntinen_Pien-Saimaa_kartta.pdf
Kalastusmääräykset: kalastussääntölps.pdf
Saalistietoja: Yksikkösaalisviehepiensaimaa.pdf

Kalastusalueen viehelupa (henkilökohtainen) oikeuttaa kalastamaan heitto- ja perhovälineillä sekä vetouistelemaan lupakartan osoittamalla vesialueella. Luvalla voi heitto- ja perhokalastaa sekä vetouistella myös moottorilla. Lupa ei sisällä vapa- tai vieherajoituksia.  Uusi kalastuslaki- ja asetus on tuonnut uusia sääntöjä vetouisteluun Läntiselle Pien - Saimaalle - rauhoitetut kalalajit- ja kannat, kalojen pyyntimitat ja kalojen vapauttamiset. Tarkempaa tietoa löydät ko. asioista tiedostosta kalastussääntölps. Tutustu ennen kuin lähdet kalalle!


Jos täytät ostotapahtuman yhteydessä edellisen vuoden/kerran (päivä/viikkoluvat) saalistiedot, saat alennuksen lupamaksuihin. Tiedot ovat tärkeitä, kun seurataan sekä kalakantojen kehitystä että istutusten onnistumista. Tietoja Pien - Saimaan viehekalastuksen yksikkösaaliista vuodesta 2014 alkaen voit käydä katsomassa kohdasta saalistiedot.


Lappeenrannan kalavedet tarjoavat mahdollisuuden kalastaa noin 2.000 ha kokoisella vesialueella Suninsen-, Piiluvan-, Mikonsaaren- ja Niemisenselillä. Kalastajat voivat lunastaa verkko-, katiska, iskukoukku-, tuulastus- ja ravustuslupia lupakartan osoittamalle vesialueelle. Tarkempaa tietoa löydät ko.asioista tiedostosta kalastussääntöLprkalavedet.


Läntisen Pien - Saimaan  kalastusalueen luvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Koskimies). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen luvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.

LuvatHintaAlkaenKpl
Iskukoukkulupa10.00 € / Kalenterivuosi
Katiskalupa5.00 € / Kalenterivuosi
Pitkäsiimalupa10.00 € / Kalenterivuosi
Rapumertalupa5.00 € / Kalenterivuosi
Tuulastuslupa10.00 € / Kalenterivuosi
Verkkolupa10.00 € / Kalenterivuosi
Viehelupa, 1 vrk7.00 € / 1 vrk
Viehelupa, 7 vrk20.00 € / 7 vrk
Viehelupa, kalenterivuosi40.00 € / Kalenterivuosi

Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla

Lappeenrannan kalavedet


« Takaisin etusivulle