Kalastusalueet » Kivijärvi

Lupa oikeuttaa kuuteen (6) vapaan/vieheeseen per vene lupakartan osoittamalla vesialueella. Luvalla voi heitto- ja perhokalastaa sekä vetouistella myös moottorilla. Uusi kalastuslaki- ja asetus on tuonnut uusia sääntöjä vetouisteluun Kivijärvelle - rauhoitetut kalalajit- ja kannat, kalojen pyyntimitat  ja kalojen vapauttamiset. Kuhan pyyntimitta on ELY:n hallintopäätöksellä pysynyt 45 cm: ssä . Tarkempaa tietoa löydät ko. asioista tiedostosta kalastussääntökivijärvi. Tutustu ennen kuin lähdet kalalle!

Jos täytät ostotapahtuman yhteydessä edellisen vuoden/kerran (päivä/viikkoluvat) saalistiedot, saat alennuksen lupamaksuihin. Tiedot ovat tärkeitä, kun seurataan sekä kalakantojen kehitystä että istutusten onnistumista.Tietoja Kivijärven viehekalastuksen yksikkösaaliista vuodesta 2014 alkaen voit käydä katsomassa kohdasta saalistiedot.

Kivijärven kalastusalueen vieheluvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Koskimies). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen vieheluvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.

Kartta, kalastusalue: Kivijärvi_kartta.pdf

Kalastusmääräykset https://kalastusrajoitus.fi/#/kalastusrajoitus

Saalistiedot: YksikkösaaliitvieheKivijärvi.pdf


LuvatHintaAlkaenKpl
Viehelupa, 1 vrk15.00 € / 1 vrk
Viehelupa, 7 vrk30.00 € / 7 vrk
Viehelupa, kalenterivuosi60.00 € / Kalenterivuosi

Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla

« Takaisin etusivulle