Rekisteriseloste

1. Rekisterin pitäjä

 

Etelä-Karjalan Kalatalouskeskus ry

Y-tunnus: 2164267-8

Hietakallionkatu 2, 53850 Lappeenranta

 

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:

Joonas Häkkinen
toiminnanjohtaja
puh. 040 735 4021
joonas.hakkinen@ekkalatalouskeskus.fi

 


2. Rekisterin nimi

 

Etelä-Karjalan kalastuslupien verkkokaupan asiakasrekisteri

 

 

3. Henkilötietojen käsittelytarkoitus

 

Henkilötietoja käytetään kalastuslupien myyntiin ja niitä sekä kalastuksenvalvontaa koskevien asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä palveluun.

 

 

4. Rekisterin tietosisältö

 

Henkilöön liittyvät tiedot:

- Etu- ja sukunimi
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Tiedot kalastusluvista ja mahdolliset saalistiedot
- Asiakasnumero

 

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

 

Tiedot tallentuvat asiakkaan tilatessa verkkokaupasta kalastuslupia. Tietoja ei luovuteta eikä käytetä markkinointitarkoituksiin.

 

 

6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

 

Tietoja voidaan luovuttaa niille kalastusoikeuden haltijoille (mm. kalastusalueet ja osakaskunnat), jotka myyvät kalastuslupia ja muita tuotteita verkkokaupassa. Edellä mainituille tahoille luovutetaan tietoja kullekin vain niiden henkilöiden osalta, jotka ovat ostaneet kyseisen kalastusoikeuden haltijan tarjoamia kalastuslupia tai muita tuotteita. Vastaavalla periaatteella tietoja voidaan myös luovuttaa kalastusoikeuden haltijoiden valtuuttamille kalatalouden tutkimustoimintaa ja kalastuksenvalvontaa suorittaville toimijoille.

 


7. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Sähköinen asiakasrekisteri sijaitsee palvelimilla, joiden tietoturvasta vastaa alansa johtaviin kuuluva kotimainen tietotekniikka-alan yritys. Rekisteriin pääsy on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla ja sitä käyttämään pääsevät henkilöt ovat rajattu. Vain yksilöidyillä rekisterinpitäjällä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin henkilökohtaisella käyttöoikeudella. Rekisteristä otetaan säännönmukaisesti varmuuskopiot.